Brillen - Optiek Verhelst
15810
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15810,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Brillen

OPTIEK VERHELST

BRILLEN

BRILLEN

Bij Optiek Verhelst kan u kiezen uit een met zorg samengestelde collectie monturen. Ons gamma is gevarieerd en steeds modieus. Tussen de verschillende vormen, kleuren en materialen vindt u zeker het montuur dat bij u past.

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een onmisbaar accessoire voor zowel winter als zomer. Wij hebben hippe zonnebrillen met kwaliteitsglazen die 100% beschermingsgarantie bieden. Dit ook in combinatie met glazen op sterkte voor meer comfort.

Sportbrillen

U bent op zoek naar een sportbril al dan niet aangepast aan uw zicht, dat kan! Zowel enkel zicht als multifocaal is mogelijk afhankelijk van correctie en montuur. Uw glazen kunnen wit, gekleurd, verkleurend of gepolariseerd zijn afhankelijk van de activiteit.

Kinderbrilletjes

Hippe, kleurrijke en flexibele montuurtjes gemaakt van kwaliteitsvolle materialen voor kinderen, peuters en kleuters. Want ook je kleine spruit ziet er graag goed uit!

Oogmeting

We voeren een nauwkeurige meting uit om de juiste sterkte te bepalen voor uw bril of contactlenzen. Hiervoor maken we graag met u een afspraak.

MERKEN

Ray-Ban
Etnia Barcelona
Ralph Lauren
Emporio Armani
Kinto
Silhouette
serengeti
Julbo
Swarovski
Tom Ford
River Woods
Carrera
Jaguar

Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te adviseren.